Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΠΤΙ-ΦΟΥΡ

ΠΤΙ-ΦΟΥΡ

ΥΛΙΚΑ

250γρ βιταμ
250γρ αχνη ζαχαρι
1/2 κγ αλατι
3 αυγα
 420 γρ αλευρι
ξυσμα απο 1 λεμονι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπαμε το βουτηρο με την αχνη , το αλατι και το ξυσμα μεχρι να αφρατεψουν.
Προσθετουμε τα αυγα και το αλευρι, συνεχιζουμε το χτυπημα μεχρι να ενωθουν καλα τα υλικα μας.
Βαζουμε την  ζυμη μας σε κορνε και φτιαχνουμε στρογγυλες ροζετες και μακροστενα μπαστουνακια και τα τοποθετουμε εξαρχης σε λαδοκολα
Τα ψηνουμε για 15-20 λεπτα περιπου , αφου κρυωσουν   τα απλωνουμε με μαρμελαδα και τα ενωνουμε ανα δυο τα διακοσμουμε με τρουφα αμυγδαλα φιλε ινοκαριδο κλπ


                    ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου