Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ
ΥΛΙΚΑ
330γρ βιταμ
100γρ ζαχαρι
3 κροκοι
460γρ αλευρι
3 κσ κονιακ
ξυσμα απο 1 πορτοκαλι
1 μπεκιν
2 βανιλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε το βουτηρο με την βανιλια και την ζαχαρι μεχρι να αφρατεψουν.Ριχνουμε ενα ενα τα κροκαδια και το κονιακ το μπεκιν και το αλευρι , ζυμωνουμε με το χερι ωσπου να γινει η ζυμη μας απαλη .
Βουτηρωνουμε το ταψι μας και απλωνουμε τη ζυμη πιεζοντας με τα δαχτυλα να ανοιξη.Απλωνουμε απο πανω μαρμελαδα και πλαθουμε μπαστουνακια για να στολισουμε το γλυκο μας.
Ψηνουμε για 20 λεπτα περιπου με προθερμενωμενο φουρνο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου