Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΚΟΡΜΟΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ

ΚΟΡΜΟΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ



ΥΛΙΚΑ


250γρ βιταμ
2 κουβερτουρες
4 κσγεματες κορν φλαουρ
1 κουτι γαλα νουνου
  300 γρ νερο
5 κ γ ζαχαρι
1 1/2 πακετο μπισκοτα πτιμπερ


Για  τον στολισμο

 1 κρετορε 500γρ(φυτικη σαντυγι)
 400 γρ ζαχαρουχο
 1 φακελακι ξυσμα κουβερτουρας



Εκτελεση

Σε μια κατσαρολα βαζουμε το βιταμ και τις κουβερτουρες και τα ανακατευουμε μεχρι να λιωσουν.
 Σε μια γυαλινη σουπιερα ανατατευουμε το κορν φλαουρ και την ζαχαρι στην συνεχεια προσθετουμε το νερο εναλαξ με το γαλα  και προσεχουμε μην σβολιασει
 Αδειαζουμε το υλικο μας προσεχτηκα στην κατσαρολα και ανακατευουμε μεχρι να δεσει.
Αφου η κρεμα μας εχει δεσει , βγαζουμε την κατσαρολα μας απο την φωτια και προσθετουμε μεσα τα κομμενα μπισκοτα και απλονουμε το γλυκο μας σε ταψακι, κατα  προτημησει μακροστενο, μολις κρυωσει το γλυκο μας  απλωνουμε απο πανω την σαντυγη μας αφου προηγουμενως την εχουμε χτυπησει. Απο πανω στολιζουμε το γλυκο μας με το ξυσμα κουβερτουρας και το βαζουμε στο ψυγειο


                                   ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου