Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΦΙΛΕ

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΦΙΛΕ

ΥΛΙΚΑ


6 αυγα
340γρ ζαχαρι
225γρ αλευρι
1 μπεκιν
ξυσμα πορτοκαλιου
τρουφα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπαμε τ ασπαραδια των αυγων μαρεγκα. Δουλευουμε τους κροκους με το ξυσμα και την ζαχαρι, προσθετουμε την μαρεγκα και την ανακατευουμε σιγα σιγα.Προσθετουμε στην συνεχεια το αλευρι το μπεκιν και την τρουφα.
Στρωνουμε το μιγμα μας σε δυο στενομακρες φορμες η σε οτι αλλο σκευος θελουμε, αφου πρωτα το βουτηρωσουμε.  Απο πανω σκορπιζουμε αμυγδαλα φιλε. Ψηνουμε σε προθερμενομενω φουρνο μεχρι να παρει ωραιο χρυσαφι χρωμα.
Μπορουμε μεσα να ριξουμε ξανθες η μαυρες σταφιδες (αφου πρωτα τις αλευρωσουμε) καρυδια , φρουι γκλασε η οτι αλλο θελουμε

                                ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου