Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΡΕΒΑΝΙ


ΡΕΒΑΝΙ

ΥΛΙΚΑ



125γρ βουτηρο βιταμ
2 κουπες ζαχαρη
2 κουπες αλευρι
1 κουπα σιμιγδαλι ψιλο
1/3 τησ κουπας σιμιγδαλι χοντρο
1 κουπα γαλα
 4 αυγα
1 μπεκιν
ξυσμα πορτοκαλιου η 2 βανιλιες



ΣΙΡΟΠΙ
 4 κουπες ζαχαρι
4 κουπες νερο
μισο λεμονι τον χυμο του

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Χτυπαμε το βουτηρο με την ζαχαρι και το αρωμα μεχρι να γινη ενα αφρατο μιγμα.
Προσθετουμε και τα υπολοιπα υλικα εναλαξ και χτυπαμε μεχρι να ενσωματοθουν καλα.
Βουτηρωνουμε το ταψι μας και αδειαζουε το γλυκο μας
Το ψηνουμε σε μετριο φουρνο  μεχρι να παρει ενα ωραιο χρυσαφι χρωμα.
και το αφηνουμε να κρυοσει
Αφου κρυοσει το σιροπιαζουμε με ζεστο σιροπι
                   

                                 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου