ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ
ΥΛΙΚΑ
Μπισκοτα πτιμπερ
2 κουτια κρεμα γαλακτος
2 κουταλιες τησ σουπασ γιαουρτι
γαλα η χυμο(βυσσινο) για το βουτηγμα των μπισκοτων
1 βαζακι μαρμελαδα βυσσινοη κερασι η φραουλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος μεχρι να γινει σαντυγη προσθετουμε μεσα και το γιαουρτι και την βαζουμε στο ψυγειο.
Βουταμε τα μπισκοτα μας στο γαλα η στον χυμο μας και τα αραδειαζουμε στο ταψι μας .
Ριχνουμε απο πανω την μιση σαντυγη και στρωνουμε ομοιομορφα.
Απλωνουμε μια δευτερη σειρα με μπισκοτα και απο πανω την υπολοιπη σαντυγη μας.
Βαζουμε το γλυκο μας στο ψυγειο για να σφυξη.
Μετα απλωνουμε απο πανω προσεκτικα την μαρμελαδα μας και το γλυκο μας ειναι ετοιμο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου