Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ

1 1/2 πακετο πισκοτα πτιμπερ
250γρ βιταμ(πλακα)
1 ζαχαρουχο 
6 κσ κακαο
5 κσ αχνη
1 φλυτσ του καφε κονιακ
καρυδια ψιλοκομμενα
 1 βανιλια


 τρουφα  


ΕΚΤΕΛΕΣΗ  




Σε ενα βαθη σκευος βαζουμαι ολα μαζι τα υλικα μας εκτος απο τα μπισκοτα μας, τα χυπαμε καλα ,στην δυνατη ταχυτητα του μιξερ μεχρι να ενσωματοθουν.. Μετα ριχνουμε μεσα τα μπισκοτα μας  αφου προηγουμενως τα εχουμε σπασει σε μικρα κομματια , τα ανακατευουμε καλα με ενα κουταλι και  βαζουμε το γλυκο μας στο ψυγειο για να σφυξη.
Σε ενα μικρο πιατακι ριχνουμε λιγο κονιακ και βουταμε μεσα τα δαχτυλα μας , περνουμε μικρες ποσοτητες και πλαθουμε μπαλακια στο μεγεθος που θελουμε , τα βουταμε σε τρουφα , αμυγδαλα φιλε, ινδοκαρυδο, καρυδι τριμμενο η οτι αλλο θελουμε, τα τοποθετουμε σε θηκακια και  τα διατηρουμε  κλειστα σε ταπερ μεσα στο ψυγειο

          

                               ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου