ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
250γρ φρεσκο βουτηρο
125γρ βιταμ
3/4 κουπας αχνη
4-5 κουπες αλευρι
2 βανιλιες
1 μπεκιν
1 κουπα αμυγδαλα (αναλατα και ψημενα)
αχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα δυο βουτηρα με την αχνη και την βανιλια καλα μεχρι να ασπρισουν.
Ριχνουμε το μπεκιν και το αλευρι σε δοσεις και ζυμωνουμε. Στο τελος προσθετουμε τα αμυγδαλα .
Πλαθουμε τους κουραμπιεδες στο μεγεθος καρυδιου, τους αραδιαζουμε στο ταψι, αφου πρωτα εχουμε στρωσει μια λαδοκολλα τους ψηνουμε μεχρι να παρουν ωραιο χρωμα .
Αφου κρυοσουν λιγο τους περναμε απο την αχνη , τους τοποθετουμε σε πιατελα και τους αφηνουμε να κρυοσουν.Γινονται περιπου 25 κομματια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Την συνταγη αυτη μας την εστειλε η φιλη μας ΡΟΥΛΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου