ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΓΛΥΚΟ ΤΑΨΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
250γρ βουτηρο ( μαργαρινη)
250γρ ζαχαρη
8 αυγα
150γρ ινδοκαρυδο
300γρ αλευρι
150γρ γαλα
2 βανιλιες
1 μπεκιν
ΣΙΡΟΠΙ
600γρ ζαχαρη
700γρ νερο
2κσ χυμο λεμονιου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε το βουτηρο με την ζαχαρη κι την βανιλια, μεχρι να ασπρισει. Προσθετουμε ενα ενα και τα υπολοιπα υλικα και συνεχιζουμε το χτυπημα. Βουτηρονουμε ενα ταψακι και ριχνουμε μεσα το υλικο μας , ψηνουμε σε προθερμενομενο φουρνο , μεχρι να παρει ωραιο χρυσαφι χρωμα. Σιροπιαζουμε το γλυκο μας αφου κρυωσει, με το καυτο σιροπι.
Μετα το πασπαλιζουμε με ινδοκαρυδο
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου